25.jpg
26.jpg
27.jpg

KESTÄVIÄ RAKENNERATKAISUJA JA VARMAA LAATUA

Valmistamme mittatarkkoja ja pintavalmiita betonielementtituotteita sekä korkealaatuista valmisbetonia kustannustehokkaaseen rakentamiseen yrityksille, ammattirakentajille sekä pienrakentajille. Elementit toimitetaan asiakkaan työmaalle tarkasti sovittuna ajankohtana ja tarvittaessa myös asennamme ne valmiiksi. Mäntyharjulla sijaitseva elementtitehtaamme on tekniikaltaan Suomen nykyaikaisimpia. Sen tuotantoa täydentää Mikkelin tehtaamme SBS Betoni Oy.

 

YITn urakoima Tripla on Suomen suurin rakennushanke lukuun ottamatta ydinvoimaloita. YIT kertoo koonneensa Triplan toteuttamiseen parhaat saatavilla olevat osaajat.

Suutarinen-Yhtiöt kuuluu vahvasti tähän ykkösketjuun. Olemme kohteen pää-elementtitoimittaja betonielementtien osalta. Toimitamme kohteeseen yli 5000 elementtiä joiden kokonaisarvo on noin 9 M€.

Vahvuutemme Triplan toimitusten suhteen ovat aikataulun ja logistiikan tarkka hallinta ja tuotelaatu. Työmaan lävitse kulkee jatkuva raideliikenne joten toimitukset täytyy pystyä hoitamaan täsmällisesti ohjeistuksen mukaan ja rajatussa aika-ikkunassa. Myöhästymiset tämän kokoluokan hankkeissa eivät luonnollisesti ole mahdollisia mistään syystä. Tähän mennessä olemme luovuttaneet aikataulussa ja ilman reklamaatioita Pysäköintihallin ja Kauppakeskuksen elementtitoimitukset. Neljän asuintalon ja asemalohkon toimitukset ovat meneillään ja valmistuvat talvella 2019.

Kiitämme luottamuksesta, Työ jatkuu!